Barneforsikring

Vår største frykt er at noe skal skje med barna våre. Dessverre kan vi ikke forsikre dem mot verken ulykker eller sykdom, men med en god barneforsikring kan vi gjøre situasjonen litt enklere om uhellet skulle være ute. Barneforsikringen dekker barnet fra 3 måneder til 26 år

JF barneforsikring_nett.png

Når et barn rammes av sykdom eller ulykke er det en stor følelsesmessig belastning, men det kan også få betydelige konsekvenser. 

I Norge har vi heldigvis gode offentlige ordninger som hjelper oss når vi blir syke eller skadet. En god barneforsikring kan likevel gjøre en stor forskjell, dersom det verst tenkelige skulle skje. 

Hvorfor bør jeg ha barneforsikring? 

En barneforsikring gir familien større økonomisk handlerom og trygghet i en vanskelig situasjon. Sykdom og ulykke, enten det rammer voksne eller barn, kan føre til mange ekstra utgifter. Det kan koste mye å reise for å få nødvendig behandling. Det kan oppstå behov for ekstra pleie og tekniske hjelpemidler. Kanskje er det ønskelig å tilrettelegge boligen bedre. Dersom det er snakk om langvarig sykdom, kan det dessuten hende at mor eller far må gjøre endringer i jobbsituasjonen for å ta vare på barnet.

Produktark (IPID)

Spørsmål og svar